Skip to main content

Bedrijfskleding

Herkenbaar en professioneel

Comfortabele bedrijfskleding

Veel bedrijven maken gebruik van bedrijfskleding. En dat is niet zo gek. Het biedt bescherming en comfort aan medewerkers én het zorgt voor een eenheid. Ben je op zoek naar (nieuwe) bedrijfskleding? En wil je daar graag een mooi ontwerp op? Dan help ik je graag.

Stappenplan

01

Kennismaken

First things first. Ik kom bij jou op locatie om kennis te maken. We bespreken al je wensen en eisen. Op basis daarvan ontvang je een offerte.

02

Ontwerp doornemen

Zodra de offerte akkoord is nemen we de plaatsing van het ontwerp door. Voordat ik ga borduren of drukken, ontvang je een borduurkaart of digitale proefdruk.

03

Kleding passen

Het is van belang dat elke medewerker de goede maat kleding ontvangt. Daarom kom ik langs met zogenoemde passets. Wel zo handig als iedereen de kleding vooraf even kan aantrekken toch?

04

Bestelling plaatsen

Zodra de kleding is uitgekozen, plaats ik de bestelling. Het duurt enkele dagen voordat de kleding bij mij is.

05

Borduren of bedrukken

In de tussentijd bekijk jij de borduurkaart of digitale proefdruk. Na akkoord ga ik aan de slag.

06

Ontvang de kleding

Het is zover! De kleding is voorzien van borduur- of drukwerk en komt jouw kant op.

Duurzame bedrijfskleding

Borduur- of textieldrukwerk

Passen op locatie

Persoonlijk advies

Bedrijfskleding borduren

Jarenlang plezier van een logo op kleding? Ga voor borduurwerk. Het geeft bedrijfskleding een exclusieve uitstraling en zelfs na eindeloos veel wasbeurten blijft het logo stralend. Of je nu gaat voor borduurwerk op een muts of rugzak, polo of overhemd. De mogelijkheden zijn – bijna – eindeloos.

Meer over borduren op kleding

Liever telefonisch contact? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

  Textieldrukwerk

  Bedrijfskleding met drukwerk

  Een andere manier om een ontwerp op bedrijfskleding te zetten is door te drukken. Je levert een logo, slogan of eigen ontwerp bij me aan en ik zorg ervoor dat het in full color op de kleding komt. Uiteraard denk ik graag met je mee over de diverse drukmogelijkheden en plaatsing.

  Meer over textiel bedrukken

  Veel gestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Check dan even of het antwoord in dit rijtje staat. Zo niet, neem gerust contact met me op.

  Dat verschilt. Je kunt kiezen uit diverse vaste kledingstukken uit mijn webshop. Hier zie je exact wat de kleding – exclusief borduur- of drukwerk – kost. Wil je liever een ander, luxer kledingstuk? Ook dat is mogelijk.

  Nee, dat hoeft niet. Ik lever al vanaf één stuk. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een grote of kleine oplage, je kunt altijd bij me terecht.

  Dat is afhankelijk van de oplage en het product dat je kiest. In de meeste gevallen heb jij je bestelling snel binnen. Zodra je de bestelling plaatst, maak ik een planning die ik met je communiceer. Uiteraard geldt voor grotere oplagen een wat langere levertijd dat een kleine oplage.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten borduren, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten bedrukken, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van de sticker die je kiest. Een geprinte sticker is goedkoper dan een vinyl sticker. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de vinyl sticker een leven lang mooi blijft qua kleur en een geprinte sticker niet. Zodra jij weet wat je wilt, maak ik een goede prijs op maat.

  Daarin zijn diverse mogelijkheden. Voor een vinyl sticker geldt een maximale grootte van 60cm breed en 3 meter lang. Een geprinte sticker kan iets minder groot: 49 cm breed bij 3 meter lang.

  Vragen? Vragen!

   Tekst
   Flexibele werkwijze
   Persoonlijk advies
   Razensnelle service