Skip to main content

Bestickering

Zichtbaar, ook van veraf

Raambestickering

Lorem Ipsum is simply dummy text of the printing and typesetting industry. Lorem Ipsum has been the industry’s standard dummy text ever since the 1500s, when an unknown printer took a galley of type and scrambled it to make a type specimen book. It has survived not only five centuries, but also the leap into electronic typesetting, remaining essentially unchanged. It was popularised in the 1960s with the release of Letraset sheets containing Lorem Ipsum passages, and more recently with desktop publishing software like Aldus PageMaker including versions of Lorem Ipsum.

Over CbyC

Bestickering op maat

01

Ontwerp

Wanneer je raambestickering gaat bestellen is het van belang precies te weten wat je erop wilt hebben. Logisch. Het ontwerp of logo mag je bij mij aanleveren. In AI of EPS formaat.

02

Bestickering

Bepaal waarvoor je de sticker nodig hebt. Promoot sales, kondig een speciaal evenement aan of laat de openingstijden zien. Kies vervolgens voor een geprinte of een vinyl sticker.

03

Digitale proefdruk

Om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt zoals jij verwacht, ontvang je vooraf een digitale proefdruk. Zodra jij goedkeuring geeft ga ik aan de slag met het maken van de sticker.

04

Levering en bevestigen

Wil je jouw sticker zelf aanbrengen op het raam? Dan stuur ik de sticker naar je op. Voor 100% garantie is het verstandig om de sticker te laten bevestigen door een professional. Daar help ik je graag bij.

Extra zichtbaarheid

Eigen ontwerp

Uitgebreide mogelijkheden

Stralende kleuren

Afmetingen en kleuren

Welk soort sticker heb ik nodig?

De kleuren van een geprinte sticker blijven tot 5 jaar lang mooi. Betreft kleuren heb je volledig de vrije hand. Let op: een geprinte sticker heeft altijd een achtergrond (al dan niet transparant). De maximale grootte is 49 cm breed en 3 meter lang. Wil je een flexibele, kleurbestendige sticker? Kies dan voor vinyl. Maximale grootte, 60 cm breed en 3 meter lang.

Raambestickering bestellen

Liever telefonisch contact? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

  Veel gestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Check dan even of het antwoord in dit rijtje staat. Zo niet, neem gerust contact met me op.

  Dat verschilt. Je kunt kiezen uit diverse vaste kledingstukken uit mijn webshop. Hier zie je exact wat de kleding – exclusief borduur- of drukwerk – kost. Wil je liever een ander, luxer kledingstuk? Ook dat is mogelijk.

  Nee, dat hoeft niet. Ik lever al vanaf één stuk. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een grote of kleine oplage, je kunt altijd bij me terecht.

  Dat is afhankelijk van de oplage en het product dat je kiest. In de meeste gevallen heb jij je bestelling snel binnen. Zodra je de bestelling plaatst, maak ik een planning die ik met je communiceer. Uiteraard geldt voor grotere oplagen een wat langere levertijd dat een kleine oplage.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten borduren, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten bedrukken, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van de sticker die je kiest. Een geprinte sticker is goedkoper dan een vinyl sticker. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de vinyl sticker een leven lang mooi blijft qua kleur en een geprinte sticker niet. Zodra jij weet wat je wilt, maak ik een goede prijs op maat.

  Daarin zijn diverse mogelijkheden. Voor een vinyl sticker geldt een maximale grootte van 60cm breed en 3 meter lang. Een geprinte sticker kan iets minder groot: 49 cm breed bij 3 meter lang.

  Vragen? Vragen!

   Tekst
   Flexibele werkwijze
   Persoonlijk advies
   Razensnelle service