Skip to main content

Borduren.

Duurzaam en kwalitatief hoogwaardig

Bedrijfskleding borduren

Borduren is een ideale manier om kleding een persoonlijke, exclusieve uitstraling te geven. De techniek is geschikt voor allerlei soorten oppervlakken. Van overhemd en polo tot trui of vest. Ook wat betreft patronen is er van alles mogelijk. Je levert bij mij een logo of eigen ontwerp aan en ik zorg ervoor dat het goed op de bedrijfskleding terechtkomt. Het borduurwerk blijft mooi. Zelfs na talloze wasbeurten blijft het ontwerp even stralend als toen je het voor de eerste keer zag.

Borduren op maat

01

Het ontwerp

Wanneer je textiel gaat personaliseren is het van belang precies te weten wat je erop wilt hebben. Logisch. Het ontwerp of logo mag je bij mij aanleveren. In AI of EPS formaat.

02

De borduurkaart

Van belang is dat de borduurmachine weet wat er moet gebeuren. Daarom is er een borduurkaart nodig. Deze maak ik naar aanleiding van het ontwerp dat ik van je ontvang. Op zo’n borduurkaart wordt het ontwerp omgezet naar steken.

03

Goedkeuringsblad

Borduurkaart klaar, machine klaar… Tijd om aan de slag te gaan. Maar niet voordat je akkoord hebt gegeven. Je ontvangt van mij een goedkeuringsblad waarop je de borduurkaart in steken ziet. Als jij een ‘go’ geeft ga ik aan het werk.

04

Ontvangst

Zodra de bedrijfskleding is voorzien van borduurwerk, pak ik het voor je in. Vervolgens wordt het bij jou op locatie geleverd. Uiteraard ontvang je een seintje wanneer je de bestelling kunt verwachten.

Duurzaam ontwerp

Kleurvaste garen

Exclusieve uitstraling

Geschikt op alle soorten textiel

Van logo tot uitgebreid ontwerp

Bedrijfskleding borduren bij CbyC

De mogelijkheden van borduren zijn eindeloos. Ik voorzie je altijd van persoonlijk advies en uitstekende kwaliteit. Omdat ik een professionele borduurmachine op locatie heb, is het mogelijk snel te schakelen en binnen een korte tijd alle kleding te ontvangen.

Meer weten over CbyC

Liever telefonisch contact? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

  Veel gestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Check dan even of het antwoord in dit rijtje staat. Zo niet, neem gerust contact met me op.

  Dat verschilt. Je kunt kiezen uit diverse vaste kledingstukken uit mijn webshop. Hier zie je exact wat de kleding – exclusief borduur- of drukwerk – kost. Wil je liever een ander, luxer kledingstuk? Ook dat is mogelijk.

  Nee, dat hoeft niet. Ik lever al vanaf één stuk. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een grote of kleine oplage, je kunt altijd bij me terecht.

  Dat is afhankelijk van de oplage en het product dat je kiest. In de meeste gevallen heb jij je bestelling snel binnen. Zodra je de bestelling plaatst, maak ik een planning die ik met je communiceer. Uiteraard geldt voor grotere oplagen een wat langere levertijd dat een kleine oplage.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten borduren, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten bedrukken, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van de sticker die je kiest. Een geprinte sticker is goedkoper dan een vinyl sticker. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de vinyl sticker een leven lang mooi blijft qua kleur en een geprinte sticker niet. Zodra jij weet wat je wilt, maak ik een goede prijs op maat.

  Daarin zijn diverse mogelijkheden. Voor een vinyl sticker geldt een maximale grootte van 60cm breed en 3 meter lang. Een geprinte sticker kan iets minder groot: 49 cm breed bij 3 meter lang.

  Vragen? Vragen!

   Tekst
   Flexibele werkwijze
   Persoonlijk advies
   Razensnelle service