Skip to main content

Textiel bedrukken

Herkenbaar en uniek

Textiel bedrukken

Personeel, deelnemers van een evenement of leden van een vereniging herkenbaar én een uniforme uitstraling? Ga voor textieldrukwerk. De bedrukking is slijtvast en gaat lang mee. Daarnaast is elk ontwerp mogelijk, tot in het kleinste detail. Benieuwd naar de mogelijkheden? Kijk dan even verder.

Textiel bedrukken op maat

01

Het ontwerp

Wanneer je textiel gaat personaliseren is het van belang precies te weten wat je erop wilt hebben. Logisch. Het ontwerp of logo mag je bij mij aanleveren. In AI of EPS formaat.

02

Bedrijfskleding

Sla je graag twee vliegen in één klap? Ga dan voor het aanschaffen van nieuwe bedrijfskleding inclusief bedrukking. Dit kan via mijn webshop of ik kom bij je op locatie met passets om te bepalen welke kleding perfect aansluit bij je wensen.

03

Digitale proefdruk

Om er zeker van te zijn dat het ontwerp precies wordt zoals jij verwacht, ontvang je vooraf een digitale proefdruk. Hierop zie je precies waar en hoe het ontwerp op het kledingstuk gedrukt wordt.

04

Aan de slag

Na jouw goedkeuring ga ik aan de slag. De kleding wordt gedrukt met de nieuwste technieken en geavanceerde printers. Vervolgens wordt het bij jou op locatie bezorgd.

Full color bedrukking

Eigen ontwerp

Wasmachinebestendig

Hoogstaande kwaliteit

Haarscherpe ontwerpen

Textiel bedrukken bij CbyC

Het mooie aan textieldrukwerk is dat elk ontwerp haarscherp op de kleding te plaatsen is. Felle kleuren, kleine details. Dankzij de geavanceerde druktechnieken komt het ontwerp precies op de kleding zoals jij dat wenst. En ben je op zoek naar iemand die snel kan schakelen – bijvoorbeeld als er een nieuwe medewerker in dienst komt – die gepersonaliseerde kleding nodig heeft? Of heb je toch nog een extra polo nodig met logo? Dan help ik je graag.

Aan de slag

Liever telefonisch contact? Dan bel ik je zo snel mogelijk terug.

  Veel gestelde vragen

  Veelgestelde vragen

  Heb je een vraag? Check dan even of het antwoord in dit rijtje staat. Zo niet, neem gerust contact met me op.

  Dat verschilt. Je kunt kiezen uit diverse vaste kledingstukken uit mijn webshop. Hier zie je exact wat de kleding – exclusief borduur- of drukwerk – kost. Wil je liever een ander, luxer kledingstuk? Ook dat is mogelijk.

  Nee, dat hoeft niet. Ik lever al vanaf één stuk. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een grote of kleine oplage, je kunt altijd bij me terecht.

  Dat is afhankelijk van de oplage en het product dat je kiest. In de meeste gevallen heb jij je bestelling snel binnen. Zodra je de bestelling plaatst, maak ik een planning die ik met je communiceer. Uiteraard geldt voor grotere oplagen een wat langere levertijd dat een kleine oplage.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten borduren, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten bedrukken, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

  Dat is afhankelijk van de sticker die je kiest. Een geprinte sticker is goedkoper dan een vinyl sticker. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de vinyl sticker een leven lang mooi blijft qua kleur en een geprinte sticker niet. Zodra jij weet wat je wilt, maak ik een goede prijs op maat.

  Daarin zijn diverse mogelijkheden. Voor een vinyl sticker geldt een maximale grootte van 60cm breed en 3 meter lang. Een geprinte sticker kan iets minder groot: 49 cm breed bij 3 meter lang.

  Vragen? Vragen!

   Tekst
   Flexibele werkwijze
   Persoonlijk advies
   Razensnelle service