Skip to main content

Veel gestelde vragen

Veelgestelde vragen

Heb je een vraag? Check dan even of het antwoord in dit rijtje staat. Zo niet, neem gerust contact met me op.

Dat verschilt. Je kunt kiezen uit diverse vaste kledingstukken uit mijn webshop. Hier zie je exact wat de kleding – exclusief borduur- of drukwerk – kost. Wil je liever een ander, luxer kledingstuk? Ook dat is mogelijk.

Nee, dat hoeft niet. Ik lever al vanaf één stuk. Dus of je nu geïnteresseerd bent in een grote of kleine oplage, je kunt altijd bij me terecht.

Dat is afhankelijk van de oplage en het product dat je kiest. In de meeste gevallen heb jij je bestelling snel binnen. Zodra je de bestelling plaatst, maak ik een planning die ik met je communiceer. Uiteraard geldt voor grotere oplagen een wat langere levertijd dat een kleine oplage.

Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten borduren, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Dat is afhankelijk van het soort kleding dat je wilt laten bedrukken, het ontwerp en de oplage. Ik maak altijd een goede prijs op maat. Neem gerust contact met me op. Dan bespreken we de mogelijkheden.

Dat is afhankelijk van de sticker die je kiest. Een geprinte sticker is goedkoper dan een vinyl sticker. Daar tegenover staat natuurlijk wel dat de vinyl sticker een leven lang mooi blijft qua kleur en een geprinte sticker niet. Zodra jij weet wat je wilt, maak ik een goede prijs op maat.

Daarin zijn diverse mogelijkheden. Voor een vinyl sticker geldt een maximale grootte van 60cm breed en 3 meter lang. Een geprinte sticker kan iets minder groot: 49 cm breed bij 3 meter lang.

Vragen? Vragen!

    Tekst
    Flexibele werkwijze
    Persoonlijk advies
    Razensnelle service