Skip to main content

Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Voor een grote klant uit Eindhoven lever ik borduurwerk en bedrijfskleding. Deze klant opereert over de hele wereld. Ben je benieuwd hoe dat precies ging? Scrol dan even naar beneden!

Personaliseren van bedrijfskleding

Aanleveren passets op locatie

Opsturen van kleding over de hele wereld

Ad hoc werkzaamheden

Gepersonaliseerde bedrijfskleding

Het hoofdkantoor bevindt zich in Nederland. Speciaal voor hun personeel hebben ze een kledingwinkel in het kantoor gerealiseerd. Alle medewerkers mogen hier hun eigen werkkleding uitzoeken. Het personaliseren van die kleding doe ik. Zodra ik klaar ben, stuur ik het op naar de medewerker

Het selecteren van de juiste kleding

Periodiek ga ik richting het hoofdkantoor van deze klant met nieuwe kleding. Zij maken een selectie van de kleding die ze in hun winkel willen hangen. Vervolgens neem ik alles weer mee naar mijn studio. Daar borduur ik het logo alvast op de kleding. Wanneer een medewerker een kledingstuk naar wens heeft uitgezocht hoef ik alleen nog de naam van die medewerker op het kledingstuk te borduren.

Gepersonaliseerde badslippers

Deze klant heeft niet alleen een eigen kledingwinkel in huis. Ze hebben ook een eigen hotel! Je raadt al, daar zijn badslippers beschikbaar voor de gasten. Ook die zijn voorzien van een prachtig, geborduurd logo.

Vragen? Vragen!

    Tekst
    Flexibele werkwijze
    Persoonlijk advies
    Razensnelle service