Skip to main content

Over CbyC

Snel schakelen en persoonlijk contact

Mijn naam is Colette Danse, het gezicht achter CbyC. In 2018 waagde ik de stap en maakte ik van mijn hobby mijn beroep. Een keuze waar ik tot op de dag van vandaag ontzettend blij mee ben. Je kunt bij mij niet alleen terecht voor schitterend borduurwerk, ook voor textielbedrukking, (raam)strickers en bedrijfskleding ben je bij mij aan het juiste adres. Snel schakelen, flexibiliteit en persoonlijk contact staan bij mij voorop.

Mijn werkwijze

Persoonlijk advies

Wil je graag een bestelling bij me plaatsen? Super! Dan beginnen we altijd met een korte kennismaking. Je ontvangt altijd een persoonlijk advies. En heb je achteraf nog een vraag? Bel me dan gerust.

Flexibele werkwijze

Last-minute nog een extra oplage nodig? Laat het me weten. Ik ben flexibel en kan snel leveren. Ook betreft bezorging is van alles mogelijk. Een dagje later of eerder is meestal geen enkel probleem.

Razendsnelle service

Zodra je een bestelling plaatst, ontvang je meteen een geschatte leverdatum. Deze bespreek ik overigens vooraf altijd met je. Ik werk vanuit één locatie waar alle apparatuur aanwezig is.

Duurzame materialen

Duurzame oplossingen zijn van belang voor mens én milieu. Dat weet jij, dat weet ik. Daarom heb ik een heleboel mogelijkheden. Van duurzame stoffen tot borduurwerk dat altijd mooi blijft.

Vragen? Vragen!

    Tekst
    Flexibele werkwijze
    Persoonlijk advies
    Razensnelle service